jajacek Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Kupił za moja namową to: Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 jak to zrobiłeś:P? Probuje imgurem i picassą i dupa:) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Bierzesz zdjęcie z neta, robisz "kopiuj adres obrazu", wybiersz ikonę "Grafika" wklejasz url i już. Ale nie wiem czy picassę obsługuje. Niektórych serwisów chyba nie. Zaraz sprawdże czy można wkleić z Google Drive. Na pewno możesz dodac zdjęcie do swojego albumu na FB i je tu zailnkować Edit: Google Drive nie obsługuje. Musi być chyba grafika zakończona na *.jpg, gif lub png Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Mój Tarmac, Grafika z FB. Jednak nie musi być png, jpg lub gif. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 udało się;) Moje dwie nowe wyścigówki: Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ciekawe, która ma lepsze osiągi :D A co z Rometem? Zostawiłeś i będziesz jeździł na zmianę? Bo ja odkąd wsiadłam na szosę, to się z crossa wyleczyłam. Najlepszy jest ten napis "cofnij zmiany" - dobre na wypadek jakbyś już nie chciał szosy albo wózka :P Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ciężko wrócić do crossa jak się ma szosę. Ja miałem pomysł że będę jeździł crossem zimą oszczędzając szosę. Założyłem błotniki i pojechałem ze 2-3 razy. Ale to jednak nie to. Więc zimą jak jest w miarę sucho to normalna szosa z jakimś plastikowym błotnikiem dupochronem a jak mokro to mtb do lasu. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 póki co zostaje. na wypadek wycieczek ze znajomymi, czy gdzieś na bezdroża, czy na miasto. Zobaczę jak będzie to wychodziło, jak nie będę go używał to się pożegnamy, acz póki co z żalem bo bardzo go lubię. A ostatnio trafiłem na fb na grupę przełajowców, ujeżdżają warszawskie forty, chcę się wybrać orkanem trochę się powygłupiać. Ta na czterech kółkach jest mega zwrotna, ale dużo cięższa, no i nie wiem jak w środku wygodnie:P Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 My też się chyba do tych przełajowców podłączymy. Robią treningi na fortach i na WAT. Może pożyczę z klubu jakąś przełajówkę dla młodego a przy okazji i ja spróbuję. Bo na przełajówce nigdy nie jeździłem. Cross jest dobry do jazd sakwowych, jakiś wycieczek trekkingowych czy po mieście, włożenia go do pociągu, lekki teren chociaż od biedy da i radę po lesie po korzeniach. Ale wygodnie nie bedzie. Aczkolwiek ja to wszystko teraz opylam na mtb. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Bez dużego doświadczenia i na ubogo, ale też popieram Jacka ;) Zupełnie inaczej jeździ się w terenie czymś zwrotnym niż krowiastym crossem. W zasadzie to ja nawet górala z sakwami lepiej wspominam ;) Jedyną zaletą crossa były dla mnie koła 28", ale w dobie 27,5 oraz 29erów to akurat odpada. Odnośnik do komentarza
Roberto1980 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 No pięknie maszyny oby dwie ?. Tak na serio to fajny sprzęt to ta używka z olx ?? Tarmac niczego sobie ciekawi mnie tylko jaka jest realna cena za używke ? ?? Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 ja również się z Wami zgadzam, ale za cholerę nie kupię teraz MTB, a nie chcę zostać z samą szosą póki co:) Ale jest to opcja na przyszłość. Wiadomo że wygodniej na MTB, ale jakoś daje radę pobrykać, trochę większe łuki trzeba zakładać i na grząskie uważać, o czym czasami zapominam:P Ta sama co Jacek mi wyszukał ;) Cieszę się, że mnie namówił, aczkolwiek zbytnio nie miałem sumienia się opierać;P Ostatecznie zapłaciłem 4100, nie chciał się gość bardziej ugiąć, a i sprzęt, jak mi laikowi się wydaje, prawie nie draśnięty używaniem. Będzie okazja to Jacek oceni i potwierdzi bądź nie. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 . Odnośnik do komentarza
Roberto1980 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Widzę ze pana Jacka dobrze radzi . Za 4100 kupił byś nowy Alu na 105. Jaki rocznik tej używki i ile najechane ?? Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 hehe no kupiłbym nawet za 3300:) 2015 tak jak pisałem prawie nie ma śladów używania. tarcze w lepszym stanie niż w moim orkanie po 600km. Widzę podobne tarmacki za 4990 - 5300 w tym roczniku i pewnie w podobnym stanie. Ten jeszcze w sierpniu też był za 4999. Ale nikomu się nie chciało pod Białystok podjechać, a w ciemno nikt nie kupi. Ja miałem ten komfort, że gość akurat jechał w trasę i przejeżdżał przez Warszawę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi