unavailable Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Nie zapominaj o torebce i odblaskach - to już przekracza wartość niektórych ram na OLX ;) Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jeszcze jakieś 9 miesięcy i mogę się przestać przejmować jak Merida podchodzi do gwarancji Tapatalk'd Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Szczęście że mam Spece i dobry serwis. Jaki odbierałem rowery z przeglądu to miałem wrażenie że na nowo kupiłem 2 rowery :lol: Wszystko pięknie wyregulowane, nasmarowane, umyte, wyczyszczone, jednego pyłku na nich nie było. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ciekawa jestem, czy wszystkie serwisy Specialized tak mają. Zresztą, znając moje szczęście, jak kupię Speca, to zaraz się okaże, że nie ma co od niego oczekiwać, jak od Garmina i Fulcrumów, bo akurat nie te modele wzięłam, co trzeba :p Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jakiś czas temu jak brałem Speca do testów to rzeczywiście w ramie można się było przejrzeć, a z korby jeść. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi