Iwona Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 ja miałem okazję pozjeżdżać i ciut poskakać na tym https://www.canyon.com/pl/mtb/strive/2016/strive-cf-9-0-team.htmli chcę go :) Dobrze , że za marzenia nie sadzają ;) . Chyba bezpieczniej dla wielu z nas to nie wchodzić w ten temat - normalnie można głowę stracić :) . Na ten moment urzeczywistniłam moje marzenie i realnie muszę je wykorzystywać :). Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja jeszcze nie mam swojej gazeli. Dopiero w 27 tygodniu zostanie wyprodukowana (czyli jeszcze minimum tydzień czekania). Nie mogę się doczekać. :-) A na co czekasz? Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ale co konkretnie? Giant Reign 2 (2016) Odnośnik do komentarza
Iwona Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Wow,wow wow :) zacna maszyna !!! samej przyjemności z jazdy życzę :) Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dzięki po przejściu z hardtail jazda rowerem nabiera nowe doświadczenia Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 A na co czekasz? Gazelle Van Stael, parę wpisów wcześniej podałem linka do modelu. W sobotę dostałem informację, że rower ponoć już jest gotowy i w przyszłym tygodniu powinienem już go mieć. :-) Jest duży problem z dostępnością tego modelu. Żałuję, że nie złożyłem zamówienia ciut wcześniej, kiedy stany magazynowe nie świeciły pustkami, a i kurs Euro był korzystniejszy. Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Zacny jest, jednak całkowicie nie mój klimat Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratuluję spełnienia marzeń i życzę przede wszystkim bezpiecznej jazdy. I pamiętaj żeby zawsze mieć dobrze umocowane kapsle po obu stronach kierownicy albo jakąś zbroję na zjazdy. Właśnie miałem do czynienia z chłopcem który stracił śledzionę podczas treningu XC na zjeździe. Nie skontrolował dużego spadku, uciekło mu przednie koło i nabił się brzuchem na kierownicę przebijając śledzionę. Cudem uszedł z życiem. Podobno główną przyczyną dla której kierownica mogła spenetrować jamę brzuszną był brak kapsla. Człowiek nie zdaje sobie sprawy z pewnych zagrożeń dopóki nie ma z nimi do czynienia osobiście. Ja jednak instynktownie zawsze wolałem bardziej podjazdy niż zjazdy. Podobnie jak biegówki zamiast zjazdówek. Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Niestety wypadki się zdarzają Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Gazelle Van Stael, parę wpisów wcześniej podałem linka do modelu. W sobotę dostałem informację, że rower ponoć już jest gotowy i w przyszłym tygodniu powinienem już go mieć. :-) Jest duży problem z dostępnością tego modelu. Żałuję, że nie złożyłem zamówienia ciut wcześniej, kiedy stany magazynowe nie świeciły pustkami, a i kurs Euro był korzystniejszy. Rower dostałem. Jak to opisać... zapomniałem jaki jest komfort jazdy na stalowej ramie. Drugi mój rower ma solidne jakościowo siodełko i amortyzator powietrzny, a nie jest w stanie zapewnić tego uczucia płynięcia po kostce, z której robi się często DDRy. Musiałem się uzewnętrznić, bo mnie energia rozpiera po pierwszej jeździe. :D Teraz pozostał mi miejski elektryk, a do spełnienia marzeń dłuuuga droga. I dobrze, nie można mieć wszystkiego od razu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi