TomaszKwiatkowski Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Dzięki za odpowiedzi! 6 minut temu, jajacek napisał(a): Kellys Gate podobno mocno poprzeceniali. Jak coś, przymierzałem Gate 30 i geometria mi nie podpasowała Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Geo jest taka w Gate 30. A co z nią było nie tak? Ja w moim Specu Epic z 2017 roku mam taką: Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Moim zdaniem zaden nowy rower w powyzszym zakresie cenowym nie nadaje sie do zastosowań ktore opisałes. Moze na jakiś mega promocjach. Typy rowerów: Na traile nadaje sie rower trailowy, na bikeparki minimum z minimum rower trailowy. Rower downcountry się nie nadaje a braki można, ewentualnie nadrobić bardzo dobrymi umiejetnościami, sprawnością fizyczną i większym ryzykowaniem. Testowałem wielokrotnie, w wielu bikeparkach, nie nadaje sie i kropka. Nadrabianie to do czasu. Kup co Ci jest wygodne,ciesz się jazdą i nie pchaj nigdzie indziej niz single i niebieskie trasy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi