Zackary2337 Opublikowano wczoraj o 15:29 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:29 Szukam rekreacyjnego hardtrail’a do lasu, gdzie jest trochę nierówności, po których lubię szybko jeździć. Przeszukałem rynek Europejski i różne fora internetowe i znalazłem taką ofertę Radon Zazdrosny dziewiąty aluminiowy [Radon Jealous 9 al] Czy jest to dobry wybór w tej kwocie, czy znajdę coś lepszego w tej cenie? Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano wczoraj o 15:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:56 Bardzo dobry rower. Nie mam zastrzeżeń. Już wiele razy różne wersje Radonów tu polecaliśmy. A czy znajdziesz coś lepszego to trzeba by być na bieżąco z setkami ofert. Ja nie jestem 🙂 Odnośnik do komentarza
Zackary2337 Opublikowano wczoraj o 18:46 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:46 2 godziny temu, jajacek napisał(a): Bardzo dobry rower. Nie mam zastrzeżeń. Już wiele razy różne wersje Radonów tu polecaliśmy. A czy znajdziesz coś lepszego to trzeba by być na bieżąco z setkami ofert. Ja nie jestem 🙂 Właśnie próbuje zamówić ten rower, tylko mam pewien problem... W koszyku cena roweru wzrasta o 43,66 euro i z dostawą cena końcowa wynosi 1402,65 euro zamiast 1358,99 euro. Nie widzę powodu dlaczego subtotal wzrasta Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano wczoraj o 19:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:12 Różnica VAT? W Niemczech jest nieco niższy, kupujac wysylkowo placisz naszą stawkę. Odnośnik do komentarza
Zackary2337 Opublikowano wczoraj o 19:21 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:21 Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano wczoraj o 19:34 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:34 Javascript bzdury pokazuje, system platnosci to na 100% osobny system. Mi sie pokazuje poprawnie : Policz 1358.99 / 119 i potem pomnoz przez 123. Wychodzi 1404(bo pewnie VAT na wysylke jest inny, to uproszczenie). Zgadza sie Odnośnik do komentarza
Zackary2337 Opublikowano wczoraj o 19:38 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:38 No i wszystko jasne... A już się napaliłem bo byłem pewien że te 1299euro to już z podatkiem 23% i z dostawą zapłaciłbym 1358,99 ojro... co nieznacznie przekraczałoby budżet Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi