Oskarr Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Jeździłem ostatnio na Garminach Rally XC 100, w jednym z rowerów mam jeszcze inpeaka, ale nigdy nie miałem Favero, a ponoć super dokładne i lepsze niż konkurencja. Czy ktoś korzystał? @jajacek może masz jakieś info? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Test... Jakaś masakra, używam jakichś zbanowanych przez Łukasza słów i nie wiadomo które to są i mi system zawiesza odpowiedzi. Favero są ok. Może ta odpowiedź przejdzie... Odnośnik do komentarza
ernorator Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Są dobre, właściwie to nie znam lepszych. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października 20 godzin temu, jajacek napisał(a): Jakaś masakra, używam jakichś zbanowanych przez Łukasza słów i nie wiadomo które to są Niestety przegrywam walkę z botami spamowymi. Wtyczka antyspamowa część wyłapuje, ale niektóre się prześlizgują. Stąd filtr na niektóre słowa, których używają boty, ale i ludzie - stąd te przypadkowe blokady. Ale mam rozwiązanie - wyłączę te filtry dla kont, które mają więcej niż 20 postów na grupie 🙂 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października 41 minut temu, lukasz.przechodzen napisał(a): Niestety przegrywam walkę z botami spamowymi. Wtyczka antyspamowa część wyłapuje, ale niektóre się prześlizgują. Stąd filtr na niektóre słowa, których używają boty, ale i ludzie - stąd te przypadkowe blokady. Ale mam rozwiązanie - wyłączę te filtry dla kont, które mają więcej niż 20 postów na grupie 🙂 O, fajnie, dobry pomysł. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 11 Października Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października Potwierdzam, fajny pomysł, mnie też parę razy blokowało. Dzięki za opinie o pedałach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi