Pepe75 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Godzinę temu, Lukasz31 napisał(a): Mierzone na boso z książką między nogami )) Pepe ten spec z Olx jaki ma napęd , bo nie widać ? Jak nie widać to ja też nie wiem 😉W zależności od roku mogło być różnie. Zapytaj sprzedającego, ewentualnie jaki to rocznik to znajdziesz specyfikacje w internecie. Godzinę temu, Oskarr napisał(a): Coś mi nie pasuje. Mam w mieszkaniu L, L mająca 540 mm rurki podsiodłowej ma przekroku 77 cm, S ma rurkę podsiodłową krótszą o 8 cm, wychodzi przekrok 69 cm. Moja luba ma MTB na kołach 27,5 cala w rozmiarze 16 cali i wychodzi jej 70 cm od ziemi. Przy wzroście 162 nie ma problemu z przekrokiem. Kands ma rurkę poprzeczną przyspawaną 4 cm poniżej zacisku sztycy, mogę dopytać, czy proporcje przyspawania są zachowane w S i poprosić, aby zmierzyli przekrok Spec rozm 49 ma przekrok 703mm wg producenta. Kalkulator niestety nie uwzględnia obniżenia rury, o której piszesz. Dlatego na bikeinsights wygląda, że jest bardzo wysoko. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Godzinę temu, Lukasz31 napisał(a): Mierzone na boso z książką między nogami )) Pepe ten spec z Olx jaki ma napęd , bo nie widać ? Moja luba ma jednak 159 😄 Ma też 72 cm przekroku na boso i ma w swoim XC 900 (mtb) 70 cm. Problemu z wysokością górnej rurki nie ma, nigdy kroczem nie uderzyła. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Kands toro grx w rozmiarze S ma 72,5 cm przekroku, może więc być dość mało dla osób z przekrokiem 72 cm. Odnośnik do komentarza
Lukasz31 Opublikowano 6 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Czyli dla mojej Pani , jeśli ma 72,5 jest na 0, to chyba za duży niestety. To szukamy dalej )) Odnośnik do komentarza
rbellic Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia @Lukasz31 znalazłeś coś ciekawego? Odnośnik do komentarza
Lukasz31 Opublikowano 9 Września Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września Hej. Obecnie na urlopie , jak wrócę to wznowię poszukiwania. Na dziś nic nie kupiłem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi