Veriv Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Chodziło mi tylko o cenę. 200zł to jest standardowa cena. W oceanie przececen mało atrakcyjna oferta tych race kingów i o to mi chodziło. Sama opona jest fajna. Maxxisa pokazałem jako przykład bardzo dużej przeceny, rzędu 70% Odnośnik do komentarza
tomasz90 Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca to będzie dobra opcja CST Jack Rabbit II PRO pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca @jajacek vittorii saguaro tak szczerze to nigdy nie miałem. Miałem geax saguaro na przodzie(to chyba to samo?). Mi się podobała, ale może rzeczywiście nie była najszybszą oponą jaka miałem. Ale też nie była jakaś wolna. W komplecie oponą dedykowaną na tył dalej myślę że będzie bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 55 minut temu, tomasz90 napisał(a): to będzie dobra opcja CST Jack Rabbit II PRO pozdrawiam Kojarzę jakieś dobre opinie na temat tej opony. Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Były bardzo dobre opinie bo była też bardzo lekka ale później, wraz z nowymi edycjami trochę przytyła i już nie była tak konkurencyjna Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi