pedziwiatr Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jakie są Wasze sposoby na utrzymanie kondycji w zimie? Pytam tu szczególnie osoby, które rezygnują z jazdy na te kilka miesięcy. Myślałem nad zakupem roweru stacjonarnego, ale nie wiem czy w ogóle warto. Ktoś próbował? Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Kupiłem żonie i córce kettlera i... ja na nim jeżdżę zimą żeby uda się nie zastały :) Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 staram się jeździć zimą, ale jak mi się wybitnie nie chce a pogoda paskudna wrzucam rower na rolki i kręce na poddaszu :) Odnośnik do komentarza
Pafcio Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Na kilka miesięcy nie rezygnuję z roweru, ale przez grudzień i styczeń praktycznie nie jeżdżę. W tym czasie skupiam się na ćwiczeniach siłowych (hantel, drążek itp.), a z wytrzymałościowych trochę skaczę ze skakanką. Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ja staram się jeździć codziennie również zimą trasie śnieg i minusowe temp mi nie straszne :) tu jeszcze na dżajancie Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 zimówki zakładasz? Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 miałem takie plany ale te opony sa strasznie drogie. ten sezon smigałem na Rocket Ronach Odnośnik do komentarza
Kuba10088 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Oprócz treningu na rowerze stacjonarnym zimą proponuję także np. regularnie chodzić na siłownię lub trenować w domu. Rower stacjonarny to droga impreza, więc ja nie inwestuę. Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 droga jak droga, ale przede wszystkim przerażająco nudna.Rowerem mogę jeździć cały dzień, a na tym stacjonarnym cholerstwie po 30 minutach mam dosyć :D Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 no wrażenia jazdy po dużym sniegu są niezapomniane.. polecam każdemu szczególnie ciekawie jak jest odwilż, potem przychodzi mróz i spadnie śnieg Odnośnik do komentarza
czach Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ja jeżdżę cały rok tylko rower zmieniam na zimę (MTB). A może coś takiego: http://zwift.com Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Marek, zimówki na tak! nie jest tak nerwowo w zakrętach :) warte swojej ceny. Co do nudy... ja oglądam coś w tv albo słucham muzyki :) czytałbym książkę, ale jak juz pisałem, korzystam z rolek i chyba się nie da :P Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja jeżdżę cały rok tylko rower zmieniam na zimę (MTB). A może coś takiego: http://zwift.com fajny bajer :) Odnośnik do komentarza
pedziwiatr Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Tej zimy na pewno wypróbuje patent ze skakanką :) A na rolki to MTB pewnie nie za bardzo? ;) Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Trening siłowy i bieganie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi