liftlodz Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Rower nie jest nowy bo ma około 12 lat, ale dla mnie jest nowy . Rama tytanowa robiona na zamówienie we Włoszech Widelec karbonowy Pełna grupa DuraAce 7900 Koła Mavic Cosmic aluminiowe Opony Continental Ultra Sport 25C na dętkach Sztyca Deda Mostek Deda Kierownica Cinelli Siodełko Bisaddle Waga z koszykiem, pedałami, uchwytem licznika 8.76 kg W rowerze oczywiście zajdą zmiany Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Jako, że tytanowy, to zawsze będzie NOWY. Cacko. Piękny. Odnośnik do komentarza
ernorator Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Uuuuuuu jaki piękny. Tytanowy rower jest zawsze nowy. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 13 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 A dziękuję Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Fajna rama, ale oczy bolą od powieszonych na niech węglowych komponentów ? Trzeba było konsekwentnie przy tym zacnym metalu pozostać. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 14 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Taki kupiłem, się mnie akurat karbon w sztycy czy widelcu nie drażni. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi