jajacek Opublikowano Poniedziałek o 12:54 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:54 Sugeruję kupić mostek regulowany za 5 dych. Ustawić taką pozycję z jaką się czujesz komfortowo. I kupić mostek docelowy dający taką samą pozycję. Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano Poniedziałek o 13:42 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:42 Sugeruję kupić mostek regulowany za 5 dych. Ustawić taką pozycję z jaką się czujesz komfortowo. I kupić mostek docelowy dający taką samą pozycję.Będę eksperymentować, dzięki!Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano Poniedziałek o 13:46 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:46 Szanowni Koledzy.Niech mi będzie wolno oficjalnie przedstawić nasze rowery, Rockrider EXPL 540, M żony, XL mój.Wydają się w miarę pasować (przestawiamy się z zupełnie innych rowerów).Dzięki za wszystkie porady do tej pory :)Na pewno będę relacjonować, jeśli pojawią się jakieś modyfikacje. Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano Poniedziałek o 13:59 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:59 Gratulacje 🥳 Tylko telenoweli żal 😉 Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano Poniedziałek o 14:31 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:31 Gratulacje Tylko telenoweli żal Haha..spokojnie, będzie drugi sezonWysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi