Szybki Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Witam Zakupiłem pedały spd PD-M520 i szukam teraz butów w rozsądnej cenie. Co byście polecili? Dzięki Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Polecam: https://www.centrumrowerowe.pl/buty-mtb-shimano-sh-xc300-pd23900/System BOA, lekki fajny but. Trzeba brać rozmiar większe niż normalnie nosisz. Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 A ja polecam Northwave, mają dużo bardzo fajnych modeli, np.: northwave extreme xcm 3 northwave ghost xcm 2 Northwave X-Trail Plus NORTHWAVE SPIDER PLUS 3 Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Też polecam Northwave, jeżdżę w Spider plus 3 i jestem mega zadowolony.Dają radę nawet teraz, czyli w lekko dodatnich temperaturach, no i można w nich normalnie chodzić. Odnośnik do komentarza
Szybki Opublikowano 31 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Znalazlem takie northwave Bedą ok? Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Lepsze by były z zapięciem boa niż na 3 rzepy, chociaż ja mam na 3 rzepy i do moich amatorskich zastosowań dają radę. Ale nie jeździłem z boa a ludzie którzy takie mają twierdzą, że nigdy więcej rzepów Odnośnik do komentarza
BilzpupsLoL Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Dobre buty są bardzo ważne. Sprawiają, że jazda w nich jest komfortowa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi