jajacek Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Może trzeba serwisu co ogarnia nowoczesne technologie. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Wyślij mu to mailem lub Messengerem: |https://www.youtube.com/watch?v=qTNWLisFOP8 Jak nie posiada maila to nie powinien ogarniać tego roweru ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jeszcze może być że bębenek nie pasuje. Ale to też do ogarnięcia. To są bardzo dobre koła i wszystko można do nich dokupić. Na bębenki ludzie też się zamieniają za free albo z niewielką dopłatą. Odnośnik do komentarza
krasnolud Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Widocznie na stronie indiany jest błąd bo rozstaw osi w rowerze mam przód 110 tył 148 i koła, które kupiłem niestety są za wąskie. Wspominałeś o tych end capach, jest możliwość zakupu takiej tulei konwersującej? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Tak, oczywiście. Mam kontakt do chłopaka Z Oborników Śląskich, który pracował w fabryce DT Swiss i może ma do nich jakiś dostęp. Napiszę Ci do niego maila na prv. W sklepie dt4you.pl tez kupisz bez problemu. Odnośnik do komentarza
krasnolud Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Jednak nie ma takiej możliwości, napisałem do tego sklepu dt4you i tak mi odpisali "Niestety nie ma możliwości przeróbki takich kół , endcaby w obu przypadkach są takie same a piasty w standardach starszych a Boost różnią się szerokością korpusów." No nic będę musiał sprzedać te koła i poszukać nowych ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 prv Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 @Oskarr Jakie masz osie w swojej Indianie? Z boost czy bez boost? Bo tu kolega ma najwyraźniej z boost. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Oskarr to widzę ma rower na takiej ramie: Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Z przodu ma boost 110 x15 tył 142 bez boosta. Przód mogę zamienić z moim XC100, tył mamy różny. Odnośnik do komentarza
krasnolud Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 wypatrzyłem jeszcze taką przeróbkę, co o tym myślicie? https://pl.aliexpress.com/i/4000167057187.html @Oskarrz tyłu na pewno jest 142? przecież, koła które kupiłem tyle mają a są zbyt wąskie Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Weźcie chłopaki suwmiarki. Nawet napisałem w tej sprawie do Indiany. Oczywiście na Berdyczów. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Sprawdziłem, z suwmiarką, 142 mm Indiana, 150 XC 100. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Czyli 142x12 i 148x12 A przód? wynikałoby że w obu z Boost. 15x110. Mój młody wziął wczoraj mój rower z Rebą na trening i dziś mam wywaloną uszczelkę w lewej goleni i rower na serwis. Nie wiem co robił. Nie miałem takiego przypadku. Ale mój mechanik twierdzi że w RockShoxach się zdarza że po silnym uderzeniu wysadzi uszczelkę spod komory powietrznej a uchodzące pod ciśnieniem powietrze wywali górną uszczelkę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi