pepe Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Też mi się to rzuciło w oczy. Czarny byłby zdecydowanie lepszy, może możesz jeszcze wymienić ? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Przed chwilą, pepe napisał: Też mi się to rzuciło w oczy. Czarny byłby zdecydowanie lepszy, może możesz jeszcze wymienić ? Fakt. Piękność straciła trochę na urodzie. Odnośnik do komentarza
karol1994czx Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 To jest bagażnik z poprzedniego roweru. Mam możliwość tanio pomalować w malarni proszkowej, więc pewnie przemaluje na czarno. Odnośnik do komentarza
karol1994czx Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Gorszy problem to obciążając się powiedzmy 15 kilogramami, czy jestem w stanie dawać radę się wspinać na podjazdy na dwóch rzędach z przodu? Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Zależy jaki podjazd i jak silna noga. Krótkie podjazd nie są problemem, gorzej jest jak się ciągną przez kilka kilometrów. Najlepiej samemu się przekonać. Rozwiązaniem jest albo wymiana kasety albo korb. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Bagażnik srebrny, bo był najtańszy, a sakwy i tak przykryją ? Patent dobry. Są też takie obejmy do kupienia jako zacisk sztycy, ale jak widać, po co dopłacać ? Odnośnik do komentarza
karol1994czx Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Mały update mojej ultra lekkiej szosówki -zmiana koloru bagażnika https://ibb.co/2yNjvLM Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi