Kaza2 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Witajcie. Mam pytanie odnośnie tego roweru. Potrzebuję rower do dojazdu do pracy około 5 km https://m.olx.pl/oferta/pilnie-sprzedam-rower-shimano-26-CID767-IDvzOOc.html Odnośnik do komentarza
piter614 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Nie lepiej jakiś o geometrii miejskiej będzie bardziej wygody lub trekingowy Odnośnik do komentarza
Kaza2 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Wybrałem go głównie na cenę. Serio moja wiedza na temat rowerów 1/10 Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Co tu oceniać. Złom. 99 % użytkowników tego forum za darmo by nie chciała. Odnośnik do komentarza
Kaza2 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Po czym wznosisz ? Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Ja bym za darmo przygarną i sprzedał na złomie ;-). Ten rower w dniu zakupu nie kosztował więcej jak 600zl, i już wtedy nie był idealny. Jak startujesz do 50zl to kupuj. Jeden plus, to spod sklepu nikt ci go nie poprowadzi ;-). Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Ceny szajsowatych rowerów typu makrokesz kończą się w okolicach 600 zł. Rower typu makrokesz to gooowniany rower który po mniej więcej 300 km będzie wymagał wymiany kilku losowych elementów. Nikt CI tutaj nie życzy źle ale wiele osób pytających a nie mających kasy wierzy że za 150 zł można mieć sprawny rower - w zasadzie można ale tylko od kogoś kto dba i jest życzliwy - na OLX-ie nie oczekuj fantastycznych okazji za psi grosz - zawiedziesz się. Krótko - jeśli chcesz spróbować kup - może TOBIE się uda ;) I jeszcze jedno - niska CENA NIGDY nie jest czynnikiem istotnym przy zakupie - jeśli chcesz sprzedam CI bardzo tanio zepsuty samochód za ok. 100 zł - kwestia jego odbioru, złomowania i opłacenia stosownych opłat recyko zostawiam Tobie ;) Odnośnik do komentarza
Activelo Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Może sprecyzuj najpierw do jakiej kwoty szukasz roweru i dopiero wtedy będziemy w stanie pomóc i doradzić, akurat ten z linku nawet do dojazdów do pracy 5km będzie moim zdaniem średnim wyborem,można wybrać lepszy model. Odnośnik do komentarza
Grawitacyjny Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Moim zdaniem źle wybrałeś, trzeba było więcej rozeznania przed wyborem, mogłeś za podobną lub nieco wyższą cenę kupić coś o zdecydowanie lepszej jakości. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi