ktokolwiek Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Na koniec rozbawili mnie setnie wysyłając maila. Mają poczucie humoru te automaty widać :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Wooow, dobrze, że się dowiedziałeś :d Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 To się nazywa: szczęśliwe zakończenie :) Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ja na razie przygod z Decathlonem nie miałem. Same pozytywy. Raz zamawiałem ciuchy rowerowe bo w deca w Bielsku nie mieli, kontakt super. Nawet dostałem numer do kurieria by zmenić miejsce dostarczenia bo nie było nikogo w domu i nie było problemu. Ale to raz było wiec może szczęście miałem. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 To zależy, co nazywasz przygodami. Ja też nigdy nie miałam, tylko dawałam im więcej czasu, niż deklarowane. Chciałam również przy tym dodać, że zupełnie inaczej wygląda zamawianie rzeczy ogólnodostępnej, a inaczej tej, która jest na wyprzedaży lub cieszy się średnim zainteresowaniem z uwagi na swoją specyficzność - o ile spodnie rowerowe czy takie łyżki co i rusz ktoś kupuje, o tyle już z oponą do trenażera w środku lata albo rowerem w super małym rozmiarze zaczynają się problemy. Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Miałem na myśli przygody co pisaliście. Ale bałagan na stronie mają nie zawsze jest to w danym sklepie, co na stronie pisze. Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Miałem na myśli przygody co pisaliście. Ale bałagan na stronie mają nie zawsze jest to w danym sklepie, co na stronie pisze. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ale to, co zrobił FedEx nie jest winą Decathlonu. Chyba że ja coś Cię źle zrozumiałam, bo to też możliwe ;) Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 No tak nie zawsze wina Decathlonu kurierzy też różni. Mi kiedyś jedno akwarium 3 razy wozili bo 2 razy rozbite przyszło. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi