tomek73ldz Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Cześć Wybiera się ktoś na targi rowerowe do Kielc?? Ja chciałem jechać w piątek (25.09) jeśli dostanę urlop. Jeśli chciałby ktoś się zabrać proszę o informację na priv - tok@home.pl Ewentualnie prosiłbym o opinię, czy w ogóle warto jechać, bo nigdy nie byłem... Z tego co Łukasz pisał o poprzedniej edycji to można zaryzykować chyba. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja się nie wybieram, jadę w tym czasie w przeciwnym kierunku :) A czy warto? Cóż, targi jak targi. Fajna sprawa jeśli chce się pomacać kilka rowerów i pooddychać rowerową atmosferą. Odnośnik do komentarza
Wooyek Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Czwartek i piątek są chyba zarezerwowane dla ludzi z branży...? Jeśli wierzyć stronie organizatora, dla "zwiedzających" targi są dostępne tylko w sobotę. Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 no, sobota dzień otwarty, chętnie bym się z kimś z warszawy zabrał Odnośnik do komentarza
tomek73ldz Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Nie prawda. Można odwiedzać targi w każdy dzień. Jest to na stronie napisane. W sobotę jest "dzień otwarty" co oznacza w praktyce, że jest taniej dla osób spoza branży. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Niestety pochorowałem się a chciałem jechać. Byłem na kieleckich targach na wiosnę i pewnie znowu na wiosnę pojadę. Jest co pooglądać. Polecam. Wstęp wolny jak się wcześniej zarejestruje u nich na stronie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi