svaN Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 witam tak jak w temacie poszukuje licznika rowerowego tak do 50 zł wiem kwota nie powala ale myślę że ma moje potrzeby starczy. Jakie modele polecacie w tej kwocie przeglądając trochę fora trafiłem na takie modele co o nich sądzicie http://miastorowerow.pl/liczniki/26280-licznik-kellys-digit-9-funkcyjny-przewodowy-wyprzedaz-8585019344250.html Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Link nie działa ale z popularnych to oczywiście Sigma, jest kilka podstawowych modeli do 50zł. Na wiosnę kupiłem w Lidlu licznik Crivit i też działa bez zarzutu. Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja mam licznik Sigma 800 i jest OK. Odnośnik do komentarza
svaN Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 w linku był digit kellys ale przeszukując dzisiaj internet właśnie natrafiłem na sigma 800 500 1200 i tak zastanawiam się nad 800 właśnie ale czy może się ktoś wypowiedzieć na temat tego kellys Odnośnik do komentarza
janciowodnik Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Mam jakiś licznik (nowy) i nie jest mi potrzebny. Mogę oddać gratis. Jakby co - napisz na pw. Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Mój brat ma Kellys Digit. Licznik ma wszystkie podstawowe funkcje i po prostu działa. Jak za cenę ~40zł jest w porządku. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Zależy, czego potrzebujesz... albo inaczej - co chciałbyś mieć (bo to nie zawsze to samo ;)). Jeśli wystarczają Ci naprawdę podstawowe funkcje (aktualna prędkość, dystans wycieczki oraz całkowity, czas jazdy, zegar) to ja gorąco polecam Sigmy Speedmaster 5000. Jeździłam z nim przez 8 lat, raz wymieniałam baterię, teraz używa go siostra i licznik nadal działa (na tej drugiej baterii). Trzy lata temu do kolejnego roweru zakupiłam drugi, również działa bez zarzutu. Mocowanie solidne. W zasadzie prócz braku dodatkowych bajerów, jakich w pewnym momencie zapragnęłam, nie widzę jego wad. Za to cena kusząca, bo można go kupić już za 30zł: https://www.mall.pl/liczniki-rowerowe/sigma-sigma-speedmaster-5000 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi