Robertuss Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam, pytanie brzmi czy ktokolwiek z was rozpoznaje model/firmę tej ramy? Rower kupiłem bardzo tanio wiec zgaduje ze naklejki są nie orginalne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Marekk Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 A to nawet może być i Scott, bo kolega miał podobnego z identycznie wyglądającym amortyzatorem. Odnośnik do komentarza
Robertuss Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Niby na naklejce napisane jest "Easton aluminium 7000 series tubing" choć tak jak wspomiałem orginalności nie jestem pewien.Ile taka rama może być warta?i dalej interesuje mnie co to może być konkretnie za model, może wizualnie ktoś rozpozna Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Wygląda na Scotta. Wartość użytkowa ramy? IMHO 50-100 zł Za cały rower nie dałbym więcej niż 300 zł Odnośnik do komentarza
Robertuss Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 300? Może sie nie znam, ale slyszalem ze rowery na osprzęcie shimano deore są w cenie ;x Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Może i są. Ale może nie sprzed 20-tu lat :) Nie mam zielonego pojecia ile można za niego dostać i nie podejmuję się na ten temat dyskutować. Dla mnie wygląda na 300 :) Odnośnik do komentarza
IgorK Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 A co to znaczy bardzo tanio? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Też jestem ciekaw. Stawiam że za 300 :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Po zdziwieniu Twoją wcześniejszą wypowiedzią, Jacku, stawiam, że jednak za więcej ;) Tak przy okazji, jak na wiosnę widziałam, co ludzie chcą sprzedać za 300zł, to ten model byłby przy nich okazją życia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi