liftlodz Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Mój nowy rower. Cannondale Synapse Carbon 4.Nie będę się specjalnie rozwodził nad specyfikacją, bo i tak za chwilę mocno się zmieni.
liftlodz Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego No to przyjechał, teraz jest w trybie ustawiania pozycji. Wyleciała całą grupa Shimano 105 Di2.Została zamontowana kompletna grupa Campagnolo Ekar, korba 44 t lub 38t, kaseta 10-44 lub 9-36.Koła Roval 38C lub AimOne 40 mmOpony GP5000 As 32c lub Tufo Thundero + Hutchinson Caracal Race 40mmKierownica 3t superergoSiodełko Bisaddle
liftlodz Opublikowano 14 Lutego Autor Opublikowano 14 Lutego Pierwsza "jazda", rower prawie ustawiony
liftlodz Opublikowano 17 Lutego Autor Opublikowano 17 Lutego Prześwity z oponą 700x40C Tufo Swampero.No jak na szosę to są na prawdę imponujące - spokojnie rower do używania jako szybki gravel
liftlodz Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego No akurat mnie coś ta nowoczesna elektronika nie przypadła do gustu. A Ekar ma świetnie zestopniowaną kasetę, rewelacyjne hamulce i jak do mnie doskonałe klamkomanetki.A poza tym jest lekki i ładny.
Rekomendowane odpowiedzi