Milkunia Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Witam. Od dłuższego czasu myślę nad zakupem pierwszego roweru full suspension. Trafiłam ostatnio na rower jakim jest Ghost Kato FS Full Universal https://www.greenbike.pl/rower-gorski-ghost-kato-fs-full-universal-xt-gratis-pompka-p-9965.html Rower bardzo mi się spodobał a do tego ta obniżka o prawie 3000zł. Nie jestem wymagającą rowerzystką. Lubię jeździć dużo po leśnych terenach, singlach, zjeżdżać ze stromych górek a także od czasu do czasu wybiorę się na małe hopki. Od kilku lat posiadam Gianta Talona 1 2017 i na nim robię właśnie to co opisałam wyżej łącznie z hopkami. Dlatego myślę że przesiadka na tego Ghosta i tak będzie dla mnie bardzo odczuwalna i będzie na pewno większa frajda z jazdy (czy tak mi się wydaje?). Chciałabym też szlifować swoje umiejętności, cały czas się uczę, szlifuję moją jazdę w terenie. Chciałabym się też wybrać na nowym rowerze do któregoś z bike parków na jakąś łatwiejszą trasę. Jakie jest wasze zdanie o tym rowerze. Czy nada się na pierwszego fulla? Jaki rozmiar najlepiej wybrać, jeżeli chodzi o mnie to mam 172 wzrostu. Gianta posiadam rozmiar M i jest idealnie. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Tragedii nie ma. Najważniejsze że ma niezłe hamulce i powietrzny amor. Tarcze raczej do zmiany. Ale to nieduży koszt. Natomiast pytanie ile to waży? Bo że będzie sporo cięższy niż Talon to na pewno. Sądzę, że jest w tak dobrej cenie że nie stracisz jak Ci się nie spodoba. Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Po hopkach na Giancie Talon kazdy full będzie jak zbawienie. W ghost skoku troche przymało, rozmiar najlepiej przymierzyć. Moze tez warto pomyślec o używce bądź innych przecenach. Na pepperze widzialem karbonowego focusa za 7500. Ten ghost ma słabą specyfikację, co Ci sie w nim spodobało? Cena? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi