jajacek Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu No jak tam Wasze polowanie? Ja upolowałem na razie buty zimowe Specialized Defroster Trail. Czapkę z Merino kupiłem w Decathlonie która mi przypasowała. Tu na Allegro ta sama: BUFF Wełna Merino Wool Beanie Czapka Sportowa Cienka LIGHTWEIGHT - 8428927214980 - 17926134945 - Allegro Nie wiem czy wiecie że wyszły nowe bloki SPD Shimano. Zamierzam kupić i potestować. SHIMANO przedstawia nowe bloki SPD CL-MT001 do trailu i enduro Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Buty zimowe kupiłem pod koniec zeszłej zimy - Rogelli Artic R1000 za 300 zł w Rowertourze, jak zobaczyłem tę cenę to grzechem byłoby nie kupić 😁 Teraz się czaję na kurtkę zimową w kolorze czerwonym, żeby mi pasowała do kasku Endura Xtract II Mips, który kupiłem za całe 91 zł 😁 Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu No moje polowanie uważam za całkiem udane.Kupiłem całą grupę Campagnolo Ekar. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu O, Ekar to wypas! Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 7 godzin temu, Greg29 napisał(a): Buty zimowe kupiłem pod koniec zeszłej zimy - Rogelli Artic R1000 za 300 zł w Rowertourze, jak zobaczyłem tę cenę to grzechem byłoby nie kupić 😁 Jakby ktoś chciał mam do sprzedania buty zimowe XLC w idealnym stanie za 250 zł. Rozmiar 43,5-44. Nie pocelowałem z rozmiarem. Mają napisane 45 ale są mniejsze. Buty MTB zimowe XLC CB-M07 czarne - 38 - Rowertour.com Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 21.11 zacznie się Black Friday na Bike24. Liczę że coś tam kupię. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu O, Ekar to wypas!Cena też była super, 2700 zł, za kompletną, nową, z gwarancją producenta grupę kupowaną od oficjalnego sprzedawcy. No i to Ekar, a nie Ekar GT. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Campagnolo jako pierwsze potrafiło prawidłowo zbudować grupę 1x. W porównaniu z nimi stopniowanie Shimano i SRAM to był żart. Ale teraz już też w miarę doszli do tego jak to robić. Natomiast jeżdżąc od blisko 20 lat na Campagnolo spodziewam się jednak, że żywotność Campagnolo będzie znacząco większa. Ich łańcuchy starczały mi na dwa razy dłużej niż Shimano czy SRAM. Na dwóch kasetach przejechałem 50k km. Mój partner treningowy zrobił 100k km na 3 rotowanych łańcuchach i 2 kasetach. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Moja najstarsza, wciąż używana Campa ma ... 30 lat. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Ja zaczynałem od Mirage. Potem było Veloce, Centaur i Chorus. Teraz mam miks wszystkiego 🙂 Ale planuję popolować żeby trochę lepiej to wyglądało. Bo mam klamki Super Record a przerzutki korbę Centaur. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu W Alanie mam kompletną grupę Chorusa 10 S, ale z klamkomanetkami 8 S, lub z 10S Veloce - przekładam z klamki z całą kierownicą co zajmuje max 20 minut. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jakbyś potrzebował to mam różne elementy Centaura i Veloce 10s na zbyciu. Leżą w pudełkach od lat. Jakbym miał kasę na zbyciu to bym może kupił ten rower: Specialized S-WORKS Tricross Warszawa Wola • OLX.pl Jakby co chętnie wezmę ramę 🙂 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi