manieksl Opublikowano Poniedziałek o 09:43 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:43 Mam taką ofertę: Obręcz Dt Swiss xr391 Piasta Dt Swiss 370 cl Straightpull boost ratchet 18t ln sapim d light Cena 1999 Co o niej sądzicie? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Poniedziałek o 10:01 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:01 Wygląda trochę jak Spec Phenom, na którym długo jeździłem. Teraz przesiadłem się na damskie Spec Phenom with Mimic bo miększe. Natomiast kolega bikefitter bardzo poleca to:: Phenom Pro Elaston Siodelko rowerowe Specialized Phenom Pro Elaston karbon 155 Opole • OLX.pl Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano Poniedziałek o 10:46 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:46 Godzinę temu, manieksl napisał(a): Obręcz Dt Swiss xr391 Piasta Dt Swiss 370 cl Straightpull boost ratchet 18t ln sapim d light wychodzi waga około 1650-1700 gramów. Mając w podobnej cenie newmany, chyba wolałbym newmany. Odnośnik do komentarza
manieksl Opublikowano Poniedziałek o 10:47 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:47 czy to prawda (tak liczyłem wg piasty), ze jesli zejdę na swissy 350 to zyskam jakies 279 gram w dol? to chyba to https://www.olx.pl/d/oferta/kola-mtb-dt-swiss-xr391-dt-350-ratchet-36-sapim-race-custom-CID767-IDWOeyM.html Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano Poniedziałek o 12:50 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:50 2 godziny temu, manieksl napisał(a): Mam taką ofertę: Obręcz Dt Swiss xr391 Piasta Dt Swiss 370 cl Straightpull boost ratchet 18t ln sapim d light Cena 1999 Co o niej sądzicie? To bardzo przeciętna oferta (jak dla mnie nieakceptowalna). 1 godzinę temu, manieksl napisał(a): czy to prawda (tak liczyłem wg piasty), ze jesli zejdę na swissy 350 to zyskam jakies 279 gram w dol? to chyba to https://www.olx.pl/d/oferta/kola-mtb-dt-swiss-xr391-dt-350-ratchet-36-sapim-race-custom-CID767-IDWOeyM.html Na piastach 350 względem 370 (ratchet LN) zyskasz dokładnie 8g na komplecie. Odnośnik do komentarza
manieksl Opublikowano Poniedziałek o 16:57 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:57 4 godziny temu, mike21 napisał(a): To bardzo przeciętna oferta (jak dla mnie nieakceptowalna). Co bys zmienil? Do ktirego elementu warto doplacic? W sumie widze, ze musialbym te 2,5 tys wydac. Moje kola waza 1950 wiec 2 5 tys zeby 300gram zyskac to chyba szkoda kasy.... Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano Poniedziałek o 22:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:34 Mając budżet 2-2,2k i szukając lekkich koł pewnie bym sobie złożył coś sam na chińskim węglu i chińskich podróbkach DT 240 (po wymianie łożysk są przyzwoite jak oryginałl). Z gotowcoów szukałbym nieprodukowanych już aluminoowych newmenów evolution SL A. albo jeszcze lepiej X.A. Zdarzają sie jeszcze po aukcjach, do niedawna leżaki w sklepach on-line się poniewierały. Ostatecznie, do 2k szedłbyn w fabryczne koła DT XR1700 (w ubieglym roku dawało się kupić sporo poniżej 2k). Odnośnik do komentarza
manieksl Opublikowano wczoraj o 09:10 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:10 Co to za marka vytyv? https://www.olx.pl/d/oferta/kola-vytyv-bastard-29-top-edition-1395g-CID767-ID14t9Bl.html?reason=seller_listing Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano wczoraj o 09:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:12 Sugeruję nie dotykać. Jeden znany mi zespół jeździł na tych kołach. Co wyścig to któreś połamane. Marka bez siedziby z adresem na Gmailu 🙂 Wojczal Bikes sprzedaje te koła. Może to jego marka. VYTYV Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano wczoraj o 10:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:58 Topór się na tym ścigał, na maratonach mtb też je często widywałem, mi się wydaje, że to składaki na chińskich karbonowych felgach, coś jak elite itp. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi