ggrzrzegorz Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca A oto dowód..., żeby nie było Ps Gate teraz waży 11.20 z pedałami i licznikiem, rs sid czeka na podmianę to będzie z 10.50 kg Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Ale masz długą sztyce O.o Odnośnik do komentarza
ggrzrzegorz Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 1 godzinę temu, Oskarr napisał(a): Ale masz długą sztyce O.o Mój słuszny wzrost to 196cm Odnośnik do komentarza
ggrzrzegorz Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-sensa-fiori-evo-elite-ltd-pd36382/?v_Id=227546&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwko21BhAPEiwAwfaQCMQ3OtbcH-nN3tMDkJ2qDOjia1YHH2xbI7e1BxPRoIEqaoah6rY6tBoCgRsQAvD_BwE Moim zdaniem super cena za bdb rower jakby ktoś szukał Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Bardzo atrakcyjna oferta. Taki z grubsza Cube Raction C:62 Race tylko na nędznych kołach ale za to 1200 zł taniej. Odnośnik do komentarza
ggrzrzegorz Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 45 minut temu, jajacek napisał(a): Bardzo atrakcyjna oferta. Taki z grubsza Cube Raction C:62 Race tylko na nędznych kołach ale za to 1200 zł taniej. Ten ma lepsze hamulce ,lepszy napęd i amortyzator a koła nie wiadomo jakie.. W każdym razie od czasu kiedy kupiłem kellysa Gate 70 za 5.400 i chisela za 2800 nigdy nie kupię roweru w "normalnej" cenie.. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca No, chyba, że jakieś promo. Ja w cenie "normalnej" też nigdy nie kupuję 🙂 Co do Cube Reaction C:62 Race to tu jest specyfikacja: Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Hamulce te same, gorszy napęd, dramatycznie lepsze koła (600 euro w detalu). Odnośnik do komentarza
ggrzrzegorz Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 44 minuty temu, jajacek napisał(a): Hamulce te same, gorszy napęd, dramatycznie lepsze koła (600 euro w detalu). Ok na inny model chyba spojrzałem, daj linka z ofertą Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca W Niemczech ok. 1750 Euro plus wysyłka. Znajdziesz w Google. Albo na idealo.de czyli ich ceneo/skąpiec. Odnośnik do komentarza
Przemeg Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca W budżetowych karbonach to też wypada ok https://allegro.pl/oferta/rower-mtb-lapierre-prorace-cf-6-9-rama-43-cm-kolo-29-brazowy-15878185763 Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Ciągle dostępny też Scalpel HT3 za 7400zł na Pro M Store Odnośnik do komentarza
Przemeg Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca I ht4 się trafi w tej kasie 🙂 Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 55 minut temu, Przemeg napisał(a): I ht4 się trafi w tej kasie 🙂 HT4 to niższy model. Odnośnik do komentarza
Przemeg Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Przepraszam mój błąd 😉 Swoją drogą podoba mi się ten rower. Ma świetne recki za geo. Niestety suport 30tka, to jako minus. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi