SeBaLy Opublikowano 25 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja Godzinę temu, Veriv napisał(a): Wiesz co, to 14kg roweru. Trochę dużo dla dzieciaka. Reszta fajna Ten co ty podałeś waży 12,5 kg, więc czy te 1,5 kg, to aż tak będzie dziecko czuło? Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Każdy kilogram się liczy. No i coś za coś, tamten to było mtb z krwi i kości które zniesie zgrubsza każdy pomysł dzieciaka, kross jest bliżej standardy roweru komunijnego. Ale jak się dziecku podoba to brać Odnośnik do komentarza
SeBaLy Opublikowano 25 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 29 minut temu, Veriv napisał(a): Każdy kilogram się liczy. No i coś za coś, tamten to było mtb z krwi i kości które zniesie zgrubsza każdy pomysł dzieciaka, kross jest bliżej standardy roweru komunijnego. Ale jak się dziecku podoba to brać Dziecku sie podoba i jest tańszy, czyli mieści się w kwocie którą podałem w poście :). Odnośnik do komentarza
SeBaLy Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca No i d... te 5.0 wykupione, a 6.0 to wydaje mi się za duży, bo rama 14 i koła 27,5. Macie jakieś alternatywy? Tu wchodzi pytanie, bo do kwoty 3tys. nie widzę amortyzatorów powietrznych, tylko sprężyny. Czy taki 10 latek odczuje różnice, jak będzie miał sprężynę ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Sprężyna się pod dzieckiem zwykle nie ugina, chyba że wpadnie w lej po bombie 🙂 To już lepiej ze sztywnym widelcem kupić, rower będzie lżejszy. Odnośnik do komentarza
SeBaLy Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 17 minut temu, jajacek napisał(a): Sprężyna się pod dzieckiem zwykle nie ugina, chyba że wpadnie w lej po bombie 🙂 To już lepiej ze sztywnym widelcem kupić, rower będzie lżejszy. No a cos do tych 3200zł z powietrznym? Czy 80 skoku wystarczy czy 100 to minimum? Zastanawia mnie czemu kross wycofał te rowery, parametrowo za tą cenę lepszego nie było, no chyba, że ramy pękały, bo gdzieś taką opinie słyszałem o marce kross 🙂 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 80 może być. Taki mieliśmy przy kołach 26 cali. Natomiast jaki rower to nie wiem. Nie śledzę segmentu takich rowerów. Nieustająco sugeruję lekki, używany. Odnośnik do komentarza
SeBaLy Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Kojarzysz taką markę a dokładniej model beany blaster 26, bo parametrowo nie jest zły ale nigdy o takiej marce nie słyszałem. Wiesz jak 10 latki, nowe rowery, kupie używkę to będą wyśmiewać, tym bardziej, że był czas komunijny, wszyscy jego koledzy mają nowe a w tych czasach, dzieciaki wyśmiewne są, więc nie chce, żeby synowi przykro było. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Tak, kojarzę. Specjalizują się w rowerach dla dzieci. Odnośnik do komentarza
SeBaLy Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Czyli dobra marka, można spokojnie brać, tak? Pytam, bo znalazłem nowy z gwarancją za 3500zł. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi