jajacek Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Jest to całkiem fajny rower jak na 4k na początek. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 1 minutę temu, Veriv napisał(a): Nie kupuj w ten sposób. To nie ma żadnego sensu, jeśli nowy rower to ze sklepu. Rozumiem Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia No na olx w moim rozmiarze obecnie są dwa rowery, szukał bym tej wersji szarej no ale na olx to jedynie opcja za 4100 zł właśnie jest ta która jakaś średnio wiarygodna jest: https://www.olx.pl/d/oferta/specialized-chisel-rozmiar-l-mtb-hardtail-CID767-IDXWanF.html Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Jeszcze sprzedawca oferuje za stówkę złożenie roweru. Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Musisz sam sprawdzić jakie są warunki gwarancji może być że złożenie roweru w serwisie czy zerowy serwis po niewielkim przebiegu to niezbędne warunki do spełnienia by mieć gwarancję. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Jeśli rower kupiony na bikeinn to tam muszę sprawdzić gwarancje tak? Czy na stronie speca? Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Chyba że się zapytać sprzedawcy na olx? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia To nie są łamiące się rowery. Szansa że będziesz potrzebował gwarancję na ramę moim zdaniem typu 1%. Trochę więcej że na amor. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Nie no wiem ale zawsze warto mieć tą gwarancje, dla pana Veriv to chyba chodziło coś z tym składaniem roweru przez sprzedawce ale nie wiem. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Uzyskałem taką oto odpowiedź Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Lepiej mieć niż nie mieć. Szczerze mówiąc wątpię żeby można było skorzystać z tej gwarancji w Polsce ale może się coś zmieniło. Napisz maila z zapytaniem na adres pl@specialized.com Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 4 minuty temu, jajacek napisał(a): To nie są łamiące się rowery. Szansa że będziesz potrzebował gwarancję na ramę moim zdaniem typu 1%. Trochę więcej że na amor. To chyba w treku jest problem łamiących się ram. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 36 minut temu, jajacek napisał(a): To nie są łamiące się rowery. Szansa że będziesz potrzebował gwarancję na ramę moim zdaniem typu 1%. Trochę więcej że na amor. A w specu jest gwarancja tylko na ramę? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Każdy towar w EU zakupiony przez prywatnego konsumenta i mający dowód zakupu ma 2 lat rękojmii. Gwarancji udziela producent. Specialized udziela zwykle dożywotnej gwarancji na ramę dla pierwszego właściciela. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Kurcze jeśli kupię to ja bede drugim właścicielem to mi już nie przysługuje ta dożywotnia gwarancja? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi