Bonnum Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 14 godzin temu, zlatan55 napisał(a): Skąd ta informacja? Decathlon nic takiego nie podaje. https://www.decathlon.pl/dozywotnia-gwarancja_lp-DRF3LP A to ciekawe, myślałem że to standard u wszystkich producentów. Na pewno Cube i Kross mają/mieli taki warunek. Odnośnik do komentarza
Nimia Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Ok,chlopaki, jak można samodzielnie, to na pewno ogarnę. Jestem z dala od roweru, dopiero za tydzień się z nim spotkam, dlatego zapytałam. Nawet nie wiem w tym momencie, czy to ono faktycznie u mnie stuka. A jeśli chodzi o przeglad zerowy, to gdyby nie to zdecentrowane koło, na pewno bym nie korzystała, zwlaszcza, że wyprawa tam i z powrotem trochę zajęła czasu /60 km w jedną stronę/ i rower na 2 dni trzeba bylo zostawić. Odnośnik do komentarza
zlatan55 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Jeszcze a propos gwarancji w Decathlonie: 1. Czy kupiony rower trzeba zarejestrować gdzieś na stronie, żeby mieć gwarancję? Nie mogę znaleźć żadnego linku. 2. Pod mufą supportu w XC 100 mam wybite dwa numery. Jeden zaczyna się od "ACB", drugi to same cyfry. Który z nich to jest numer ramy i co oznacza drugi? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 12 minut temu, zlatan55 napisał(a): Jeszcze a propos gwarancji w Decathlonie: 1. Czy kupiony rower trzeba zarejestrować gdzieś na stronie, żeby mieć gwarancję? Nie mogę znaleźć żadnego linku. 2. Pod mufą supportu w XC 100 mam wybite dwa numery. Jeden zaczyna się od "ACB", drugi to same cyfry. Który z nich to jest numer ramy i co oznacza drugi? Nie trzeba rejestrować. Jeśli kupowałeś na kartę decathlon to gwarancja jest na tą kartę, jeśli nie masz karty to na paragon. Odnośnik do komentarza
zlatan55 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Dzięki. A numer ramy to chyba ten złożony z samych cyfr? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi