sequ95 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Hej, Szukam ochrony na ramę dolną w miejsce gdzie będę umieszczał uchwyt do ramy na platformie rowerowej. Poprzedni rower miał w tym miejscu sporo otarć przez uchwyt i w nowym rowerze chciałbym tego uniknąć. W necie widzę tylko osłonki na tylny widelec i to są za małe ochraniacze. Najlepiej gdyby było na rzep, zakładam, montuje uchwyt, a po transporcie ściągam. Próbowałem oklejać rower folia ochronna ale w miarę dobrze wyszło mi tylko na górnej ramie. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 https://www.thule.com/pl-pl/bike-rack/accessories/thule-carbon-frame-protector-_-1692661 Starą dętkę też możesz pociąć i owinąć. Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Jesli to alu rama to wystarczy gruba folia samoorzylepna. Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 https://www.thule.com/pl-pl/bike-rack/accessories/thule-carbon-frame-protector-_-1692661 Starą dętkę też możesz pociąć i owinąć.To jak masz ramę karbonową.Jak alu to kawałek dętki wystarczy Odnośnik do komentarza
sequ95 Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Dzięki, niestety wszystkie dętki trzymaja się jak głupie i żadna nie chce strzelić ? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Kup najtańszą byle jaką, koszt niewielki i wystarczy na kilka razy ? Odnośnik do komentarza
sequ95 Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Niby tak, chociaż czasem biorę 3-4 rowery i myślałem że do kilkudziesięciu złotych da się kupić już jakieś gumowe osłonki by miały jakąś zorganizowana formę ? No cóż, dzięki, może się uda jeszcze gdzieś takie ustrojstwo wynaleźć ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi