JakubP Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Mieszacie kolory ubrać z kolorem roweru? A może ubieracie się pod rower? Wiem że grzechem jest mieszanie kolorów obrań tj. np. bluzki i spodenek. Np. jak ktoś ma rower biało-czerwony i takie ciuichy i kupi drugi rower, np. zielony to czy nie będzie to głupio wyglądało ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 yyyy, zawsze miałem to gdzieś, ma być wygodnie i komfortowo, a nie ładnie. Może dlatego, że nie jeżdżę na bulwary, a na sigle. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Na mtb to chyba raczej się olewa bo wszyscy po takiej jeździe szybko będą brudni. Ale na szosie, w dużej grupie. jest wielu szosowców którzy ubierają się pod kolor. Jeden z kolegów ma rower Wilier i zawsze ma ciuchy teamowe pod kolor roweru. Kolega który jeździ na białym Cipollini z elementami tęczy Mistrza Świata jeździ w białej koszulce i skarpetkach z tęczą. Niektórzy jeżdżą w barwach klubowych. Niektórzy w strojach grup zawodowych. Niektórzy w strojach producenta roweru. Niektórzy nazwą to lansem ale mi się to podoba. Ja akurat dołożyłem starań żeby wszystkie mojego rowery były czarne lub grafitowe z elementami czerwonego. I koszulki mam w tych kolorach co jest praktyczne. Bo biała koszulka na rower ma minimalną szansę pozostać białą. Natomiast kupowanie koszulek grup zawodowych lub linii promowanych przez kolarzy jest zdradliwe. Bo jak grupa się rozwiąże albo mistrza złapią to koszulka staje się demode. Swego czasu popularne były koszulki Discovery i produkty Livestrong Armstronga i Nike. Po jego dyskwalifikacji mało kto chce w nich jeździć. No i przyjechanie brudnym rowerem szosowym na ustawkę jest faux pas. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Też jestem tego zdania, że ma być wygodnie i komfortowo. Reszta wedle gustu danego człowieka. Jak się coś komuś nie podoba to jego problem. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Mnie to też mało interesuje. Ale jak ktoś lubi, to czemu nie :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi