bielaPL Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Co wybrać... czy elektryk mtb za około 8tys czy dwa zwykłe rowery z tym że mtb i szosa... mam crossa na dojazdy do roboty, brakuje mi mtb do lasu, a szosy nie miałem to bym sobie spróbował bo lubię mocno depnąć i się ścigać ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Elektryk za 8k to raczej jakiś szrot niestety. Porządne kosztują po 20k. Chyba że o czymś nie wiem. Za 8k dwóch nowych dobrych rowerów też nie kupisz. Porządny mtb 4,5-5,5k. I bym kupił nowy. A szosa może być używana. Odnośnik do komentarza
bielaPL Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 elektryk z niskiej półki decathlon lub romet, mtb i szosy też z tych firm ? ja nie jestem pro tylko słaby amator więc takimi tańszymi markami się zadowalam w pełni Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Polecany elektryk w okolicach 8 k to est 900 z decathlonu, znajomy z grupy krecenia mtb ma takim jeździ, kosztuje to okolice 9k i jest na takim w stanie się utrzymać w grupie kolarzy na karbonowych mtb którzy regularnie startują w zawodach. Facet ma lekki brzuszek, 50 lat i dzięki elektrykowi może się bawić w grupie i jeździ też nim w wyjazdy w lekkie single w górach. Ja jestem jednym z tych ścigających się to nie potrzebuje elektryka aby móc jeździć w grupie i czerpać fun z jazdy. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Trzeba by zobaczyć co za zwierz i jaka bateria Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Sprawdziłem, kosztuje obecnie 9500. Sztywne osie, 27,5 + koła, osie boost, akumulator 500 Wh. Znajomemu starcza na 70-80 km jadąc moim tempem wyścigowym. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi