BourbonGravels Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Cześć, wreszcie udało się zrealizować pierwszą wyprawę rowerową na chudej oponie. Dotarliśmy do Wiejsiejewskiego Parku Regionalnego. Odnieśliśmy wrażenie, że po litewskiej stronie można doświadczyć Podlasia sprzed 150 lat. Las to prawdziwa puszcza, a nie leśna plantacja. Takie turbo Podlasie Nakręciliśmy pierwszą w życiu rewerową relację, więc prosimy o wyrozumiałość i dobre rady. Serio, dobra rada potrafi zaoszczędzić dużo cennego czasu Dla zainteresowanych link do relacji video: https://youtu.be/TeGNGq4oEQU Do zobaczenia na trasie! Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Jeśli mogę coś zasugerować to są np. tacy fanatycy jak ja, którzy nie dadzą ani jednej łapki w górę, ludziom jeżdżącym bez kasku. Bo jest to jak promocja jazdy samochodem bez zapiętych pasów. Natomiast ta muza od 30 sekundy mi się podobała. Odnośnik do komentarza
BourbonGravels Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Każdy odpowiada za siebie ? Amerykański folk to muzyka pogranicza ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie przeczę. Ale na ustawkach wprowadziliśmy zasadę: nie masz kasku to z nami nie jedziesz. Odnośnik do komentarza
bzyk69 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 8 godzin temu, jajacek napisał: Nie przeczę. Ale na ustawkach wprowadziliśmy zasadę: nie masz kasku to z nami nie jedziesz. A kogo tam obchodzi, co sobie ustalacie na ustawkach. A film świetny, trzyma klimat. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Również nie jeżdżę bez kasku. Dzieciaki biorą przykład ze starszych, w mojej okolicy na bike parkach też jest zasada jazdy w kasku, starsi tego pilnują aby dzieciaki nie podpatrzyły i sobie później krzywdy nie zrobiły. Kaski serio ratują życie, ja na półce mam już 2 pęknięte kaski jako pamiątka po wypadkach. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Jednego co jeździł bez kasku już pochowaliśmy. Wystarczy. Wyrżnął głową w krawężnik przy 50 km/h. Mój młody ma dwa połamane kaski, ja jeden. Odnośnik do komentarza
BourbonGravels Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Skoro już jesteśmy w temacie kasków, to okulary na paski czy odwrotnie? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Podczas wypadku lepiej mieć okulary na zewnątrz pasków niż odwrotnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi