Greg29 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 W dniu 31.12.2022 o 23:54, liftlodz napisał(a): Nowy widelec A co to za widelec? Tylko, że Hultaj ma chyba prostą główkę ramy, jeśli mnie wzrok nie myli... Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Taki widelec https://a.aliexpress.com/_mKZOXkS Główka ramy jest taperowana Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 No tak ? Od 2 lat jeżdżę z córką i żoną. Córce nie wożę ani grama. Jeśli chodzi o żonę - różnie to bywa. Dlatego częściej jako singiel na singlu. Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 W dniu 14.06.2022 o 16:27, liftlodz napisał(a): Cześć Mój nowy rower. Rama stalowa Hultai AD 2022 Napęd Rohloff 14 biegów Pasek Carbon Gates Klamki Campagnolo Stery Token Hamulce TRP HyRd + Spyre C Tarcze 160 mm Korba chińska podróba Shimano Deore Zębatka przód 46T tył 19T Kierownica Octane One Flare Mostek Redshift Siodełko Specialized Power Comp Opony Tufo Speedero 40 C Pedały Look Widelec chiński karbon Sztyca Pro Koryac Waga gotowego do jazdy 12.98 kg ( bez lampek i bidonów ) A gdzie bo zlecałeś do składania? We Wrocku u Hultuja, czy sam skręcałeś? Czytałem dzisiaj ich stronę. Robią wszystko pod zamówienie klienta, włącznie z malowaniem i ozdobami. No i logo gołąbka robi swoje (dla wtajemniczonych). Rower robi wrażenie (przynajmnien na mnie) teraz dopiero po kwerendzie informacji i związku (columbus) z przemysłem motoryzacyjnym i rowerowym. Szkoda, że nie robią stalowych fulli (fullów)! To dopiero byłby kosmos. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Rower składałem sam, Hultaj oczywiście pospawał i pomalował mi ramę, oraz z tego co pamiętam skręcili suport żeby ustawić prawidłowo linie łańcucha co przy napędzie na pasek jest bardzo istotne. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Siodło Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Wygląda jak maszynka do ucinania jaj ? - sorry, takie głupie pierwsze skojarzenie ? Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Dobre, no ale to siodło jest tak skonstruowane że można je ustawić pod swój tyłeka ideą jest aby jaja miały luz. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 I najnowszy upgrade Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Rower rozebrany rama idzie do naprawy (bo miała drobny wypadek)i malowania Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 8 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Wrócił Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 W dniu 28.02.2023 o 15:17, Greg29 napisał(a): Wygląda jak maszynka do ucinania jaj ? - sorry, takie głupie pierwsze skojarzenie ? To jeszcze nic ! ale zwróć uwagę jak perfekcyjnie wykonane są spoiny. Na pierwszy rzut oka wyglądają jak w ramie karbonowej. Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Godzinę temu, liftlodz napisał(a): Wrócił Zrób coś , proszę, z kolorem ramion korby ? Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 8 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Jaki kolor sugerujesz, bo muszę ją zmienić przed zimą. Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 No czarny, elegancki, w kolorze wałka suportu, proszę ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi