Piwpaw Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Czy ma ktoś może te podkładki? https://www.specialized.com/pl/pl/podkadki-body-geometry-bar-phat-z-owijk/p/156608?color=232672-156608&searchText=2558-2023 Dają one coś? Bo moja owijka, którą teraz mam jest cienka i słabo amortyzuje. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Tak, używam w moim Roubaix. Polecam. Odnośnik do komentarza
afterc Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Możesz kupić o połowę tańsze. Minusem jest ich waga. Ja stosuję dwie owijki, a dolny chwyt owijam trzykrotnie nawet - dopiero wtedy czuję komfort. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Przy obecnych trendach to mój rower z ciężką owijką jest i tak super lajtowy. Waży 7,9 z potrójną korbą kg podczas gdy rower Wouta Van Aerta na tarczówkach waży 8,1 kg :) Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 3 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 19 godzin temu, jajacek napisał: Tak, używam w moim Roubaix. Polecam. A nie wrzuciłbyś fotki żeby zobaczyć jak ta owijka z tą podkładką wygląda? Byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza
Yarecki Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Zamiast podkładek żelowych możesz założyć owijki gravelowe. Są grubsze i bardziej "mięsiste". Polecam Pro Gravel Comfort. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Owijka jak owijka. Robi się grubsza przez ten żel w obwodzie. Na górze kierownicy trzeba tak manewrować z ułożeniem żeby płasko się zeszło. Na YT są ze trzy filmy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi