Miko Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Witam Czy ktoś na forum miał styczność z tą marką: https://www.centrumrowerowe.pl/rower-gravel-bh-gravelx-evo-3-5-pd23155/?v_Id=145230 Nic nie mozna znależć o tym w polskim internecie. Ciekawy rower w karbonie . Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Hiszpańska firma. Kolega miał z nią w przeszłości drobne problemy, bo pies z kulawą noga nie reagował na potrzebę kupienia urwanego haka przerzutki. Obecny dystrybutor zapewniał mnie że wszystko się poprawiło, jest komunikacja z klientem i prawidłowa obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna. Natomiast trzeba pamiętać że to firma południowców więc dużo rzeczy może być manana albo manana de manana (po hiszpańsku pojutrze) czyli na Świętego Nigdy. Z czym spotkał się każdy co mieszkał na południu lub dłużej przebywał w tych krajach. Rower wygląda dobrze i jest w miarę prawidłowo skonfigurowany, chociaż nie rozumiem czemu użyto przerzutki szosowej z tyłu zamiast gravelowej ze sprzęgłem. Odnośnik do komentarza
Miko Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Dużó ich rowerów sprzedają w centrumrowerowe. Hiszpanśka marka- czyli coś jak Orbea ,ale z Orbeą chyba takich problemów nie ma. Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 W dniu 23.05.2021 o 17:48, jajacek napisał: Hiszpańska firma. Kolega miał z nią w przeszłości drobne problemy, bo pies z kulawą noga nie reagował na potrzebę kupienia urwanego haka przerzutki. Obecny dystrybutor zapewniał mnie że wszystko się poprawiło, jest komunikacja z klientem i prawidłowa obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna. Natomiast trzeba pamiętać że to firma południowców więc dużo rzeczy może być manana albo manana de manana (po hiszpańsku pojutrze) czyli na Świętego Nigdy. Z czym spotkał się każdy co mieszkał na południu lub dłużej przebywał w tych krajach. Rower wygląda dobrze i jest w miarę prawidłowo skonfigurowany, chociaż nie rozumiem czemu użyto przerzutki szosowej z tyłu zamiast gravelowej ze sprzęgłem. przecież tam jest GRX Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Kiedy przeglądam opis było napisane Shimano 105. Albo błąd albo nie to przeglądałem albo zmienili już opis :) Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Wszystko możliwe ;-). Na marginesie ładny rower ale obecne ceny rowerów kosmiczne ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi