NoOnesThere Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 A myślałeś może nad tym, aby kupić rower przełajowy? Może nie jest tak aerodynamiczny jak szosówka, ale jego konstrukcja umożliwia założenie szerokich opon co powinno rozwiązać problem dziurawych dróg. Odnośnik do komentarza
thekopite Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Niestety, kiedy kupowałem rower rok temu nie wziąłem tego pod uwagę. Gdybym teraz kupował rower, to prawdopodobnie byłby to rower przełajowy. W mojej obecnej sytuacji planuję dokupić te dodatki do kierownicy o których pisaliśmy wcześniej i na razie będę musiał się tym zadowolić. Odnośnik do komentarza
thekopite Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Obróciłem kierownicę, żeby niżej. Siodełko ustawiłem przy pomocy bike fittingu. Mam nawet niezłą pozycję aerodynamiczną. A do kierownicy dokupiłem rogi KLS Steron LockOn, wbrew temu jak wyglądają, są naprawdę bardzo wygodne. Z zakupu kierownicy szosowej zrezygnowałem, tak samo jak z zakupu lemondki i baranka. Jestem zadowolony, te drobne zmiany wiele dały i teraz mam znacznie większą przyjemność z jazdy i przede wszystkim jest o wiele bardziej komfortowo. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Znaczy podpowiedzi się na coś przydały. Odnośnik do komentarza
thekopite Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Pewnie, że tak, dzięki wielkie ;) Odnośnik do komentarza
STIR Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jacku a kojarzysz, czy można dostać w Polsce rogi Origin 8, robiące z prostej kierownicy baranka? Szukałem, ale na razie niczego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Widziałem to tylko w necie. W Polsce nigdy ich nie widziałem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi