bzyk69 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Air Saddle Ktoś ma? Używa? Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Raczej nie wygląda to to bezpieczne. Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Moja używa - z chin ściągane jakies 2 lata temu, chodziło rok i jedyny problem to dobre ustawienie "amortyzacji" aby nie huśtało jak z amorem sprezynowym ani nie było za twarde - ze dwa dni jazdy z kluczem i sie dało. Wrażenia - huśta ale na małych nierównościach typu kostka czy poryty asfalt fajne, teraz Suntour NCX - sprawia się znacznie lepiej bo nie ma sie wrażenia gibania góra/dół tylko "pływania" co jest mniej dla błędnika upierdliwe. czy warto? za stówę niekoniecznie, ja kupowałem za 40 zł ale komfort jazdy nieco poprawiło Mojej - ja mam full suspension na swoim składaku i nie zamieniłbym na żadne wynalazki tego typu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi