dobek1985 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Witam, poszukuje dla siebie siodła szosowego w rozmiarze 143 mm, najlepiej z wysokim profilem z tyłu i otworem anatomicznym. Czy polecacie coś innego niż Specialized Romin? Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bambosz Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Cześć. Ja od dłuższego czasu w swoich rowerach używam siodeł SMP, modeli Well i TRK, które spełniają te warunki. W tym przypadku to konkretnie Well, jeśli chodzi o podobną szerokość. Wiem, one wyglądają "dziwnie", więc długo nie brałem ich pod uwagę, ale kiedyś musiałem takie zakupić na szybko (bo miałem awarię na trasie i to było pierwsze dostępne w okolicy) i od tego czasu moje zadowolenie wciąż rośnie...Mam nadzieję że pomogłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
boatman Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Dość podobne z profilu są też siodełka Fizik Aliante. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi