Drummer302 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Witam. Potrzebuję fachowej pomocy jaki rower kupić do moich potrzeb ponieważ jestem zupełnym laikiem co do wiedzy sprzętowej. Potrzebuję rower do jazdy rekreacyjnej tak aby mi się na nim lekko i wygodnie jeździło. Głównie jeżdżę po ścieżkach leśnych, trochę szosa. Wzrostu mam 170 cm, waga 65 kg. Budżet max 3000-3500 zł (rozważam nawet używki żeby kupić coś lepszego). Do tej pory największą uwagę zwróciłem na Giant Talon 1 GE 29" lub Talon 0 z 2019r. Odnośnik do komentarza
Drummer302 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Czy ktoś jest w stanie pomóc? A może do moich potrzeb lepiej wybrać rower crossowy i zdecydowanie tańszy ?? Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Poczekaj - jest weekend ładny słoneczny - przecież żal nie skorzystać z "niebycia" w domu - nie oczekuj że w takie dni będą siedzieć fanatycy trollowania i odpisywania na zapytania - w poniedziałek się zacznie odpisywanie lub najwcześniej dziś wieczór ... Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Jak rekreacja to może używkę kupić? Dostaniesz w miarę przyzwoitą w budżecie 1000-1500. Za 3600 to można już kupić nowy wypasiony mtb na sztywnych osiach z amorem powietrznym. Po ścieżkach i asfalcie do rekreacji cross spoko wystarczy. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Talon okej, ale z oponami o szerokości 2,4 cala z agresywnym bieżnikiem to się zapłaczesz na asfalcie ? No chyba, że większość czasu to leśne ścieżki, piachy, ale nadal takie opony nie kojarzą mi się z lekką jazdą ? Może i cross, typu Romet Orkan 8. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi