CzarodzieJJ Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Witam przymierzam sie do kupna roweru mam 2 potencjalne na oku czy mogl bym mi ktos doradzic ktorego zakupic ? Pierwszy to : Rower MTB X-Pulser 3.9 Drugi :Unibike Shadow 29 2019 z gory dziekuje Lub podawać swoje propozycje Budżet jaki mam jest to do 2000zl Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Możesz dać linki do rowerów bo niestety nie mamy katalogów wszystkich producentów w głowach. Ale w tej cenie Indiany raczej nic nie przebije. Ale ważniejsze jest nie co jest lepsze tylko która geometria rowery Tobie bardziej pasuje, a to niestety bez przymiarki trudno ocenić. Odnośnik do komentarza
CzarodzieJJ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jest jeszcze takie cos jak kopiuj wklej polecam Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 To ty prosisz o pomoc. Skoro nie chce jej jednak uzyskać to twoja sprawa. Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Właśnie jest takie coś: "kopiuj wklej" i też polecam ? - wtedy chętnie pomożemy ... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi