andrzej12 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 sprawdz krossa level 7.0 2019 bądz 8.0 2018, sa w cenie do 4 tys. Mi np bardzo lezy ich geometria. Odnośnik do komentarza
Distanced Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 To jest tam sama rama co Kross level 9.0 z 2018 r ? Odnośnik do komentarza
Cineos Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Z tego co mi wiadomo to ramy Levela 7.0, 8.0 i 9.0 są takie same. Różnica tylko w malowaniu i osprzęcie. Odnośnik do komentarza
Distanced Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Kupiłem Marin Nail Trail 6 - przekraczając budżet. Jak będę miał chwilę to zbiorę do kupy moje przemyślenia i napiszę kilka wniosków, bo udało mi się sprawdzić kilkanaście rowerów zanim podjąłem decyzję o wyborze. Dodatkowo mam kilka propozycji dla osób, które będą szukały czegoś podobnego. Odnośnik do komentarza
Cineos Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Gdzie kupiłeś, stacjonarnie czy internetowo? Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 czyli to https://www.1enduro.pl/test-marin-nail-trail-6-29-2018/ - ni pies ni wydra ale na tym jeździ Kowalski ;) jak ma kasę ... Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jak Michał z 1enduro go poleca to nie może to być zły rower. Natomiast ciekawe jak wrażenia po dłuższym czasie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi