lukasz.przechodzen Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W tym wpisie nie znajdziecie jednoznacznej odpowiedzi na tytułowe pytanie, ponieważ nie jest ona taka prosta i każdy musi znaleźć ją sam (przy mojej drobnej pomocy):https://roweroweporady.pl/licznik-rowerowy-czy-telefon-na-kierownicy/ Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Osobiście używam przewodowej sigmy 5000 (choć teraz wymieniłbym na bezprzewodowa) oraz w razie potrzeby telefonu Xperia X8 i zainstalowanego oruxa poprzez APK (z racji braku marketu, trzeba było na początku zainstalować przesyłając przez bluetooth z innego telefonu). Oczywiście obu urządzeń jednocześnie ;-).Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Agnusia93 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 A ja z moim licznikiem mam problemy. Musze spróbować by oddali mi kasę za niego. Uchwytu na telefon nie mam ale za to używam zegarka sportowego z GPS i tez się dobrze sprawdza:) A można mieć go na ręce jak i na kierownicy zamocować:D Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Mnie znudziła awaryjność i ograniczenia telefonów. Jeszcze 2-3 lata temu jak najbardziej, ale teraz kiedy jest wysyp liczników różnej maści, nie wyobrażam już sobie za bardzo jazdy z taką deseczką na przedzie ;) Odnośnik do komentarza
roweras Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ja od zawsze używałem liczników :) Jeden zginął nie wiadomo gdzie, drugi po 4 latach użytkowania ześwirował i pokazywał jakieś kosmiczne prędkości :D Trzeci, Kellys za 50 zł z allegro szybko przestał działać z niewyjaśnionych powodów. Obecnie od 3 lat używam zwykłego, prostego licznika za 30 zł i jest ok. :) Czasem mi się resetował przy wyjmowaniu z podstawki, ale generalnie działa bez zarzutu ;) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W sumie liczników też używam od zawsze, przez około dwa lata co najwyżej towarzyszyły im telefony, a oba urządzenia wyparły dopiero wszystkomakące kombajny z GPS. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi