Mleczky Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Witam, postanowiłem kupić nowy rower, który będzie uniwersalny (nada się do lasu jak i na jazdę po mieście),Jestem w tym temacie kompletnie zielony. Chciałbym, żeby w miarę możliwości był lekki, posiadał sporo biegów, i miał niezłe amortyzatory. Nie wiem czy się przyda, ale mój wzrost to ~193 cm Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Konkretnych modelów nie polecę, bo nie mam rozeznania rynkowego, ale gdybym ja miał kupować rower do lasu i do miasta to bym celował w MTB XC na kołach 29". Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zdecydowanie jakiś 29er, ale niestety w tej cenie także nie mam pojęcia, co jest warte uwagi. Poczekaj bodajże do poniedziałku na użytkownika @jajacek - teraz siedzi na zawodach, ale jak wróci na pewno da Ci wartą czekania radę :) Odnośnik do komentarza
Mleczky Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Ok, poczekam do tego poniedziałku. Tymczasem co myślicie o tym rowerze? https://www.kross.pl/pl/node/9615 Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Tego bym odpuścił. Mało osób używa Avidy - ponoć nie wszystkie modele są dobre. Powietrzny amortyzator wymaga regularnego czyszczenia i serwisu, który kosztuje. Starsza wersja Deore może niby być ale za te pieniądze szukałbym czegoś innego. Łożyska wciskane są wygodne w serwisowaniu (przez serwis) ale też ludzie narzekają, że lubią skrzypieć czy się rozszczelniać - teraz nie pamiętam. Poczekaj do poniedziałku. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 MTB 29 cali To przeczytaj: https://roweroweporady.pl/f/topic/3894-zakup-roweru-za-okolo-3500zl/?p=32519 Odnośnik do komentarza
Mleczky Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dzięki ^^ skorzystam z tych propozycji Odnośnik do komentarza
Mleczky Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Co myślicie o rowerze cannondale 2018 29" 3? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi