pawel3373 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 . Czy za ten stojak warto dać tyle pieniędzy? czy polecacie jakiś do 200 albo i taniej? :) Swego czasu taki stojak mi się marzył. Może i tobie się spodoba http://dostawanajutro.pl/pl/serwisowy-stojak-rowerowy-mocny-do-30kg-skladany.html Odnośnik do komentarza
Acia Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Swego czasu taki stojak mi się marzył. Może i tobie się spodoba http://dostawanajutro.pl/pl/serwisowy-stojak-rowerowy-mocny-do-30kg-skladany.htmlCena mi się bardziej podoba, czy ktoś z was go teatował? Odnośnik do komentarza
iowa74 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Cena mi się bardziej podoba, czy ktoś z was go teatował? Wygląda dokładnie jak lidlowski. Więc powinien się sprawdzić. Na moim trekking, który waży z pierdułami ( nie zdejmuje, bo mi się nie chce ;) , nawet łańcuch w kufrze siedzi przy dłubaniu ) prawie 20 wisi stabilnie. Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Wygląda dokładnie jak lidlowski. Wszyscy chwalą te lidlowskie, a ja nawet nie wiedziałem że takie sprzedają... A w lidlu przez ostatnie pół roku bywałem codziennie, bo ze szkoły na przerwach po bułki śmigałem ;) Ale nie widziałem żadnych stojaków... Buty były, nakładki na siodło, pompki i inne akcesoria. Kiedy mieli te stojaki w ofercie? Odnośnik do komentarza
iowa74 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Wszyscy chwalą te lidlowskie, a ja nawet nie wiedziałem że takie sprzedają... A w lidlu przez ostatnie pół roku bywałem codziennie, bo ze szkoły na przerwach po bułki śmigałem ;) Ale nie widziałem żadnych stojaków... Buty były, nakładki na siodło, pompki i inne akcesoria. Kiedy mieli te stojaki w ofercie? Ostatni raz w zeszłym roku pod koniec wakacji. Ogólnie techniczne rzeczy to wszystkie z lidla chwalą. Kosztują więcej niż inne dyskontowe, czy marketowe, ale jakość swoją mają i do domowego użytku się nadają. Np. "nożownicy" chwalą sobie osełkę do noży, taki prostopadłościan i na 4 ścianach różne gradacje do ostrzenia. Jednak to jak stojaki rowerowe, pojawia się i 10 min po otwarciu sklepu już nie ma. Odnośnik do komentarza
Acia Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ostatni raz w zeszłym roku pod koniec wakacji.Kosztowały wtedy Ok 120zł a ja myślałam, że mi się nie przyda bo po co:) Odnośnik do komentarza
Acia Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Swego czasu taki stojak mi się marzył. Może i tobie się spodoba http://dostawanajutro.pl/pl/serwisowy-stojak-rowerowy-mocny-do-30kg-skladany.html Paweł kupiłam, czekam na dostawę:) Zapisałam się też na warsztaty serwisowania rowerów w Gdyni:) Odnośnik do komentarza
iowa74 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Paweł kupiłam, czekam na dostawę :) Zapisałam się też na warsztaty serwisowania rowerów w Gdyni:) Brawo :) . Warsztaty na pewno się przydadzą. Obejrzyj też jakieś filmy na YT o serwisowaniu, np. ten kanał: https://www.youtube.com/channel/UClMSc6IBk5L_YBFPAfAyLvA Facet łopatologicznie i "obrazkowo" pokazuje jak co robić. Odnośnik do komentarza
Acia Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Brawo :) . Warsztaty na pewno się przydadzą. Obejrzyj też jakieś filmy na YT o serwisowaniu, np. ten kanał: https://www.youtube.com/channel/UClMSc6IBk5L_YBFPAfAyLvA Facet łopatologicznie i "obrazkowo" pokazuje jak co robić. Od filmów to ja zaczęłam, plus mój serwisant zawsze mi tłumaczy co i jak, teraz czas na coś więcej:) Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Paweł kupiłam, czekam na dostawę :) Zapisałam się też na warsztaty serwisowania rowerów w Gdyni:) Cieszę się, powiesz czy fajny? ;) A tak w ogóle to nieźle lecisz z tematem jak na warsztaty się zapisałaś! Odnośnik do komentarza
Acia Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Cieszę się, powiesz czy fajny? ;) A tak w ogóle to nieźle lecisz z tematem jak na warsztaty się zapisałaś! Ja lubię się uczyć, kiedyś Pani od rzeźby w szkole mi powiedziała żebym nie marudziła, że nie umiem bo ktoś kto robi to lepiej ode mnie też kiedyś nie umiał ale się nauczył a skoro on się nauczył to ja też mogę:) Tak więc uczę się wszystkich czynności które łączą się z moimi pasjami. O gramofonach wiem więcej niż moi bracia:) Ich rowery są brudne a łańcuchy oblepione błotem, ja nie mogę na takie rzeczy sobie pozwolić. Ja lubię majsterkowanie, zawsze podkradałam ojcu narzędzia. Jestem tym typem kobiety co jak nie wie to się dowie i zrobi:) Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ^Przeprowadzam się do Gdańska. :D Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ostatni raz w zeszłym roku pod koniec wakacji. Ogólnie techniczne rzeczy to wszystkie z lidla chwalą. Kosztują więcej niż inne dyskontowe, czy marketowe, ale jakość swoją mają i do domowego użytku się nadają. Np. "nożownicy" chwalą sobie osełkę do noży, taki prostopadłościan i na 4 ścianach różne gradacje do ostrzenia. Jednak to jak stojaki rowerowe, pojawia się i 10 min po otwarciu sklepu już nie ma. ostatnio to byly z 1,5mca temu. wiem bo mialem go w lapach a kumpel kupil i jest zadowolony z kolei w biedrze kupiłem ostatnio take małe imadło modelarskie... bardzo sie przydaje w majsterkowaniu przy rowerze... używałem go m.in. do skracania przewodu hydraulicznego Odnośnik do komentarza
Acia Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/86/86/7f/86867fb43dd4ad283bcc2f7db9276793.jpg stojaczek prezentuje się tak, jest mega stabilny, dobry zakup. Cena nadal trochę za duża ale jest dobrze:) Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Acia, a ile toto ma w podstawie? Pytam czy mi na balkon wejdzie :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi