niet Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Najlepsze tereny na szosę w okolicach Warszawy! :) A przy okazji się pochwalę, bo rok temu zastanawiałem się jeszcze czy 20km to dużo czy jednak w sam raz dla mnie:p Check out my ride on Strava: https://www.strava.com/activities/1599623508/shareable_images/map_based?hl=en-US&v=1527443645 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Brawo! A przy okazji warto podlinkować artykuł z blogu Maćka Hop: https://hopcycling.pl/najlepsza-petla-szosowa-warszawy/ Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Podpisuje się rękoma i nogami. Od strony zachodniej tj Pruszków i okolice nie ma tego za wiele, przynajmniej na takie trasy do 50km, chyba że coś polecacie. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 zachodnia strona od Centrum Warszawy wogole nie jest mi znana. Ten wpis Maćka już kiedyś czytałem, fajny generalnie blog. Odnośnik do komentarza
MarcinKlejny Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Wiecie może gdzie w okolicach Łodzi można fajnie pojeździć ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Wiem że pod siedzibą Dell zbierają się ustawki. Jeżdżą też do Głowna, do Darka Baranowskiego. Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Pierwsze słyszę żeby pod Dellem była jakaś ustawka ? Na pętli Della sporo osób robi po prostu treningi, w tym i ja, interwałowe, sprinterskie i tempówki. Jeśli chodzi o stricte mocną jazdę szosową zwaną inaczej ustawkami to proszę uprzejmie: http://cyklomaniacy.pl/treningi/ Ja jeżdżę na trzy, Jaroszki środa 16.15 regularnie - bardzo mocna, startuje ok 10 osób, kolejne dołączają się po drodze, w sumie 20-30. Byli zawodowcy, aktualni mastersi. W zasadniczej części tempo praktycznie nie spada poniżej 40, sporo zakrętów, skoków interwałowych, chwilami jak przód dociśnie to i +50 km/h się ciśnie. Rzgowska - niedziela 10.15 - jeszcze mocniejsza niż Jaroszki. Ten sam profil uczestników, jakkolwiek z uwagi na niedzielę dużo więcej osób, czasem i 50 +. Moje średnie z segmentów Stravy sprzed kilku dni. Andrespol - najsłabsza z wyżej wymienionych, co nie znaczy że słaba. W przeciwieństwie do powyższych gdzie idzie ogień i co najwyżej tworzą się grupetta, tutaj od początku dzieli się na kilka mniejszych grup, od tempa 30 km/h do 40 km/h. Na początek polecam (chyba że masz bliżej gdzieś indziej, ale w innych nie jeździłem. Poniżej średnie na segmentach z wczoraj (najmocniejsza grupa). Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Ja nie z Łodzi więc do końca nie wiem. Wiem że moi koledzy. Bittner i Tomczak, razem z synami, często stamtąd, spod Della, jeżdżą. A razem z nimi parę innych osób. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi