lukasz.przechodzen Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Fajne, ale trochę drogie. Poczekam aż Chińczycy zaczną kopiować te rozwiązania w swoich produktach ;-). Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Trochę drogo trochę zbyt gadżeciarsko ale... czy wszystko musi być tylko praktyczne? ;) Osobiście bym nie kupił bo przeraża mnie ilość baterii żeby to wszystko działało, z drugiej strony nie trzeba mieć wszystkiego. można kupić jedynie jeden element. Odnośnik do komentarza
IgorK Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Miałem latarkę na kierownicy która miała pierścień świetlny. Był on nieco przygaszony. Podczas jazdy po zmroku powodował on gorszą widoczność w kierunku jazdy (raził). Podejrzewam że lampka w przednim błotniku robi jeszcze gorszą robotę. Tylna na błotniku - super pomysł, ale przód to raczej nie. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Miałem latarkę na kierownicy która miała pierścień świetlny. Był on nieco przygaszony. Podczas jazdy po zmroku powodował on gorszą widoczność w kierunku jazdy (raził). Podejrzewam że lampka w przednim błotniku robi jeszcze gorszą robotę. Tylna na błotniku - super pomysł, ale przód to raczej nie. O nie, nie, to dodatkowe oświetlenie nie oślepia jadącego, bo zbyt słabo świeci. Miałem kiedyś lampkę Mactronic z takim pierścieniem (można je było zmieniać), ale od razu założyłem czarny, bo mleczny faktycznie przepuszczał tyle światła, że to przeszkadzało. Ale tamta lampka miała koło 300 lumenów - ta może kilkanaście/kilkadziesiąt - w każdym razie nie nadaje się do oświetlania czegokolwiek, one są tylko sygnalizacyjne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi