1RowerwGazie1 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Mam dla Was recencje suportu Neco "Neco Bottom Brackets Cartridge Cotterless B.B. Sets B910". >>>>https://wp.me/p9nkqv-cN<<<< Czy macie jakieś doświadczenia z jaką częścią lub komponentem marki Neco? Napiszcie. necoparts.com Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Miałem kiedyś jakiś suport Neco. Znajomy mechanik twierdził że lepszy niż Shimano Deore. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Mam stery Neco 1" (gwintowana rura widelca) w drugim rowerze. Nie mogę ich porządnie wyregulować. Albo za mocno skręcone albo mają luzy. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Ja mam od jakichś 6kkm podobno suport Neco w Kandsie (tak przynajmniej jest na papierku, bo nie rozkręcałam) i jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi