malik Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witam, dostałem od brata rower, ale jest dla mnie za mały i chcę go sprzedać, ale nawet nie wiem jaki opis umieścić w tytule aukcji :). Dlatego prośba o pomoc przy określeniu marki/modelu roweru. z góry dziękuję, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 makrokesz :) Odnośnik do komentarza
malik Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 makrokesz :) to chyba mówione w żargonie ;), jest jakaś profesjonalna nazwa, żebym mógł porównać ceny :) ? Odnośnik do komentarza
malik Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 i ewentualnie ile mógłbym za niego dostać ;) ? Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 i ewentualnie ile mógłbym za niego dostać ;) ? a ze 100zł może 150. Makrokesz to dość dobre określenie ;) Odnośnik do komentarza
malik Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 a ze 100zł może 150. Makrokesz to dość dobre określenie ;) dziękuję bardzo za pomoc :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 to chyba mówione w żargonie ;), jest jakaś profesjonalna nazwa, żebym mógł porównać ceny :) ? Tak, w żargonie. Ale w Google w 5 sekund znajdziesz definicję, co to jest makrokesz: http://www.encyklopediarowerowa.pl/makrokesz.html A nazwać możesz go jak tylko chcesz, bo jego nazwa zależała od tego, jaką naklejkę nakleili przy wyjeździe z fabryki. Odnośnik do komentarza
malik Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Teraz już wszystko wiem :), bardzo dziękuję za odpowiedzi :) Odnośnik do komentarza
Wooyek Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 a ze 100zł może 150. Makrokesz to dość dobre określenie ;) Daleko posunięty optymizm ;) Odnośnik do komentarza
Kiniaa Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 A nie możesz umieścić bez fachowej nazwy ;)? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi