unavailable Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 No okej, oryginał, ale czy on wie, ile ten oryginał jest wart? Bo rower na ramie karbonowej, jak słusznie zauważył Krzysiek, można dostać i za 4-5 tysięcy. Pytać warto, jak się upewnisz, że oryginał, to sobie nieźle zarobisz :D Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ja w takie okazje nie wierzę. To tak jak kupowanie zegarka Omega wartego 10k za 1k okazyjnie na ulicy :) Ktoś kto ma taką ramę w 99% przypadków nie jest idiotą Elle widzę że jesteś dobrym klientem na takie super okazje :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 No jasne, przecież napisałam: Ja jestem pierwsza do takiego głupiego zakupu. Dobrze, że mnie nie stać na wiele rzeczy :D Dlatego ciągle zawalam Ci skrzynkę pocztową :P Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Z drugiej strony okazję się trafiają i nie dam sobie powiedzieć, że nie. Zdarzyło mi się w życiu kilka takich sytuacji. Czy mnie wtedy oszukano? Może i tak, ale nigdy nic nie zrobiło krzywdy, nie wykryłam nagle jakiejś rażącej wady i mnie cieszyło. A czy na przykład kupione przeze mnie za pół ceny na Allegro rakiety tenisowe są naprawdę Wilsona, kłócić się nie będę. Wygodniejsze od tych, które pożyczał nam facet w klubie tenisowym. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Aukcja z OLX trafiła w międzyczasie pod dyskusję na FB. Sprzedający w międzyczasie dodał w opisie aukcji "rama bez dokumentów". Na FB mnie uświadomiono że różnica jest w mufie suportowej i odcieniu lakieru. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 No tak, to była zbyt dobra oferta żeby być prawdziwą :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi