unavailable Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 U, krzykliwy :D A co było nie tak z Giantem, że nie zagrzałeś siodełka na dłużej? Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Fajny oczojebny kolor ;) Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 pewnie ktoś odziedziczył Gianta a to Cube zmienił właściciela (a przy okazji powstał odcinek z pakowaniem roweru :)). argument z ceną szosówek jest jak najbardziej trafny, jak do takiej typowej szosy dorzuci się różnicę w cenie piast, w cenie hamulców i jeszcze koszt tarcz, to wychodzą ceny zbliżone do graveli. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Cube'a przecież Łukasz sprzedawał jeszcze zanim na dobre zaczął jeździć Giantem. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Z Giantem wszystko gra i jeździło mi się na nim wyśmienicie. Ale tak jak pisałem na blogu: https://roweroweporady.pl/on-one-bish-bash-bosh-moj-nowy-rower/"Nie chciałem się kojarzyć z żadną konkretną marką rowerów i szukałem czegoś, co w Polsce jest praktycznie nieznane." Odnośnik do komentarza
Gość katarzyna Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 mam pytanie strasznie chciałam grawela.Generalnie rower z takim przeznaczeniem ,ale stać mnie na tribana .pozniej jest za duza dziura cenowa(używane za poltora kola sie nie trafiają)mam do wyboru używany triban za 8 stow(jak nowy na gwarancji) albo ciekawy crossowy giant disc1 2016 za 1500...podobno szybki. proszę o pomoc,Niewiele mam czasu a decyzje.dzieki Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 36 minut temu, katarzyna napisał: mam pytanie strasznie chciałam grawela.Generalnie rower z takim przeznaczeniem ,ale stać mnie na tribana .pozniej jest za duza dziura cenowa(używane za poltora kola sie nie trafiają)mam do wyboru używany triban za 8 stow(jak nowy na gwarancji) albo ciekawy crossowy giant disc1 2016 za 1500...podobno szybki. proszę o pomoc,Niewiele mam czasu a decyzje.dzieki Najpierw zastanowiłbym się, czy chcesz mieć rower z barankiem i sztywnym widelcem, czy jednak wolisz jakiś prosty amortyzator i prostą kierownicę. Tribana 100 pokazywałem tutaj: W tej cenie to naprawdę fajny rower, poza manetką, która mnie osobiście bardzo irytowała, ale tak jak mówiłem w odcinku, można ją niedużym kosztem wymienić na klamkomanetkę. Klamkomanetka Shimano Tourney też niczego nie urywa, ale będzie o niebo lepsza od tej manetki, zresztą sam się przekonasz :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi