jajacek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Brubeck ma teraz kampanię reklamową koszulek jako sponsor zimowej wyprawy na K2. Moje koszulki Brubecka dożywaja końca swoich dni. Chyba będę musiał kupić nowe. Jedną bym chętnie spróbował Merino tylko strasznie drogie. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 http://www.chapeau.cc/tempo-wave-black.html Odnośnik do komentarza
Inbike Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Jeżeli chodzi o promocje czy rabaty, to nie są one graniczne tylko do takich dni jak Black Friday, szczególnie jeżeli mowa o sklepach internetowych. Teraz w styczniu także można znaleźć szereg promocji i wyprzedaży. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać :) Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Czy TO się już zaczęło? Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 To się regularnie zaczyna po 1 listopada i kończy około 1 lutego ? Przez co zamiast zrobić raz super promocje, robią przez kwartał takie sobie albo nawet w ogóle udawane. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Coś tam się pomału pojawia. Na Wiggle są już jakieś oferty. W innych brytyjskich też. A na co polujecie? Ja miałem chęć na Garmina 1000 ale już nie ma w sprzedaży. Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Ja nieustannie szukam kół. Wyprzedaję w celu pozyskania środków na ich zakup nieużywany sprzęt sportowy na Olx. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi